Open activiteiten
Gespreksgroep Vecht & Angstel

Eens in de twee weken komt de Gespreksgroep Vecht & Angstel samen op donderdagochtend van 09:30 – 11:00 in de Vecht & Angstel kerk (Rijksstraatweg 139, Loenen a/d Vecht). De Gespreksgroep bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, waardoor er een levendig gesprek ontstaat. Onze overeenkomst is dat we samen willen nadenken over zingeving in het leven. We gebruiken de bijbel als leidraad. Iedereen is welkom om aan te schuiven. Meer informatie? Ineke Grimmerink (0294-293311).

Koffie inloopochtend

Elke derde vrijdag van de maand is er om 10:00 koffie inloopochtend in ons kerkgebouw (Rijksstraatweg 139, Loenen a/d Vecht). Vindt u het gezellig om met ons een kop koffie te drinken, dan bent u hartelijk welkom! Meer informatie? Ineke Grimmerink (0294-293311).

Dorpskring Loenen/ Open maaltijd

De Dorpskring Loenen is een huiskring voor en door mensen uit Loenen. Iedereen is welkom! Samen doen we bijbelstudie en bespreken we de dingen van het leven. We komen eens in de twee weken op maandagavond samen. Zin om mensen uit het dorp op een verrassende manier te leren kennen? Kom dan eens een avondje langs. Meer informatie? Phia Griffioen (0294-234612).

Filmhuis Loenen

Filmhuis Loenen heeft als doel om goede films te vertonen, waar je na afloop over door kunt praten. Elke laatste vrijdag van de maand wordt er een film vertoond in de Vecht & Angstel kerk (Rijksstraatweg 139, Loenen a/d Vecht). Inloop vanaf 19:30 uur, de film start om 20:00 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een hapje en drankje. Ook wordt er voor de mensen die dat willen een nabespreking georganiseerd. Meer informatie? Phia Griffioen (0294-234612).

Interkerkelijke Ouderenkring Loenen

Al 30 jaar voorziet de Ouderenkring in een behoefte voor de inwoners van Loenen en daar buiten.
Men is vrij om deel te nemen, wij kennen geen leden, wel wordt er een bijdrage voor de koffie/thee gevraagd. Daar worden de sprekers/spreeksters van betaald. Om de week worden de middagen gehouden in gebouw de Lichtkring, Kerkstraat 4, 3632EL Loenen a/d Vecht. Er wordt een afwisselend programma samengesteld met bijzondere, leuke en leerzame onderwerpen. Voorop staat, ontmoeting en de ouderen een gezellige middag aan te bieden, vanaf 14.15 uur staat de koffie/thee klaar, rond 16.30 uur gaan we naar huis. U bent van harte welkom op de middagen en neem iemand mee, om alleen te komen is soms best moeilijk en u kunt altijd gehaald worden.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Loes Vedder (0294-237564).

.jouw spiritualiteit

gespreksgroep