Kinderen
Kinderkerk

Om de week is er Kinderkerk! In het naseizoen van 2021 starten we vanaf 12 september met verhalen over mensen die Jezus hebben ontmoet en hoe deze ontmoeting hun leven heeft veranderd. Vanaf 28 november begint advent en hebben we het over de verhalen rondom het kerstfeest.
Tijdens de Kinderkerk beginnen we met een bijbelverhaal. Bij elk verhaal wordt het thema verwerkt in een knutselwerkje. Onder het knutselen praten we verder over de vertelling en het onderwerp.

Kinderkerk is voor de kinderen van de basisschool. Voor de kinderen van 0 tot 4 is er elke week opvang in de crèche.

Elke ochtenddienst worden de kinderen voor het einde van de dienst opgehaald van de crèche en/of Kinderkerk en zingen we samen het Kinderlied van de Maand en ontvangen we de zegen.

VakantieBijbelWeek

Voor de kinderen van de basisschool is er elk jaar, de laatste week van de zomervakantie: VakantieBijbelWeek. De VBW vindt plaats in Loenen a/d Vecht, Baambrugge en Weesp. Dit is een gezellige week, waarin veel activiteiten plaats vinden voor kinderen van de basisschool. In deze week gaan we samen zingen, poppenkast & toneel kijken, knutselen, spelletjes spelen en willen we het goede nieuws dat de bijbel ons vertelt, doorvertellen aan alle kinderen.

Kijk voor meer informatie op www.vbwloenen.nl

kindernevendienst

VBW